En un any 2020 marcat per la crisi sanitària i econòmica derivada de la Covid 19, la felicitació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, encapçalada pel seu alcalde Damià del Clot, també és diferent i s’adapta a les noves circumstàncies, com no podia ser d’una altra manera. Envoltat pels regidors i regidores del seu equip de Govern, i a través de videoconferència, Del Clot demana seny i responsabilitat a vilassarencs i vilassarenques i ens desitja unes molt bones festes. Ara l’escoltarem, després de la bateria de titulars.

Avui, des d’aquesta casa, estrenem una acurada selecció musical de Nadales (les clàssiques de tots els temps i les darreres novetats que han aparegut al mercat), per amenitzar aquestes festes marcades per les trobades més reduïdes i en les que, malauradament, no veurem grans reunions familiars, sinó taules amb dues bombolles de convivència com a màxim per culpa de la Covid 19.

Aquest dijous, la Missa de Gall avançarà el seu horari i es farà a dos quarts de nou del vespre.  L’aforament al temple parroquial està  restringit al 30% degut  a la situació de pandèmia

Maria Àngels Domingo Laplana, coneguda com a Madola, presenta fins al 9 de gener la mostra “Mar de silenci”. La seva exposició posa de manifest que la seva font d’inspiració l’ha trobat en el blau del mar, en el marró dels garrofers i en l’ocre de la terra.

En pàgina esportiva entrevistem, de la mà del nostre company Hèctor Torreblanca, el davanter de la Unió Esportiva Vilassar Carlos Cano que passa per un moment dolç de joc