Atenció al missatge que Ses Majestats els Reis de l’Orient han adreçat a la redacció d’informatius de Vilassar Ràdio. Melcior, Gaspart i Baltasar ens informen que instal·laran el seu campament reial al pati de l’escola Pérez Sala a partir del proper diumenge 3 de gener i fins el dimarts 5 a la tarda. Aquesta és la mesura adoptada pels Reis Mags per poder fer compatible la seva visita a Vilassar de Mar amb la situació de pandèmia que feia inviable l’habitual i tradicional cavalcada pels carrer del nostre poble. Per veure els reis, només cal demanar cita prèvia a l’app gratuïta de Vilassar de Mar.

S’acosten les festes de Nadal i Reis i augmenten considerablement les compres per Internet, aquest any molt més que els anteriors degut a la situació de pandèmia. L’agent Abel, des de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar, ha explicat que  quan es produeixen canvis en els hàbits de consum,  els delinqüents també s’adapten i adeqüen la seva activitat delictiva a aquests nous hàbits.  

Aquest dijous, la Missa de Gall avançarà el seu horari i es farà a dos quarts de nou del vespre.  L’aforament al temple parroquial està  restringit al 30% degut  a la situació de pandèmia

L’oficina de Correus de Vilassar de Mar ubicada al carrer Santiago Rusiñol 81-89 obrirà els dies 24 i 31 de desembre de 9 a 14.00 h. Cal tenir present aquesta novetat ja que, tradicionalment, tancava aquests dos dies.

Fins el 31 de desembre segueix la campanya de recollida de joguines organitzada per l’assemblea local de Creu Roja Joventut, en coordinació amb els serveis socials municipals. Les persones que vulguin col•laborar poden fer les seves donacions de joguines, que han  de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl•liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives, a la seu de Creu Roja. Aquest any la campanya farà possible que una cinquantena de nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics  de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera  no es quedin sense joguina.

En la recta final d’aquest informatiu, i entre altres informacions de la nostra comarca, destacarem que a Mataró, ha entrat en funcionament la nova Oficina de Tinença Responsable i Benestar Animal.