Cada desembre són molts els vilassarencs i vilassarenques que es desplacen a la Fira de pessebres i ornaments de Nadal ubicada a la Plaça de Santa Anna de Mataró. Enguany, s’ha suspès per les condicions de pandèmia. S’ha adoptat un format novedós: una Ruta de Nadal, en la qual els pessebres, ornaments i productes nadalencs s’exposaran en diferents aparadors de locals i comerços repartits per diferents punts de la ciutat. Així, quan arribem a la plaça de Santa Anna  trobarem un cartell informatiu on ens indicarà la ubicació dels expositors. Coneixerem més detalls d’aquesta Ruta de Nadal de Mataró, que se celebrarà del 24 de novembre al 24 de desembre, en els propers minuts d’aquest informatiu que ara tot jut arrenca.

Aquest any, i a causa de la situació sanitària actual, el Dia Universal dels Drets dels Infants se celebrarà, a Vilassar de Mar, amb una nova proposta: Els nens i les nenes realitzaran un telenotícies. La celebració tindrà lloc el pròxim divendres 20 de novembre amb l’emisisó de l’informatiu per Youtube.

Recordarem Jaume Mitjans Cucurull, primer president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que ens va deixar tot just ara fa una setmana l’edat de 86 anys. Pep Roig, soci del Mercat de Flor i membre de la primera junta Rectora, ha destacat que  gràcies  a la tenacitat de Jaume Mitjans, el Mercat de Flor i Planta Ornamental va poder fer-se  realitat

Maria Àngels Domingo Laplana, coneguda com a Madola, presenta fins al 9 de gener la mostra “Mar de silenci. L’artista explica que les fonts d’inspiració les ha trobat vivint intensament a Catalunya, a Barcelona i al Maresme, en el blau del mar, en el marró dels garrofers i en l’ocre de la terra

Us explicarem, en la recta final d’aquest informatiu que no hi haurà bàsquet a Catalunya fins l’any vinent. Les cistelles, pavellons i pistes, doncs, seguiran inactives fins, com a mínim, el proper diumenge 17 de gener que és la data fixada per la Federació Catalana de Bàsquet per tronar a arrencar la competició.