L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit fer una important passa endavant per donar resposta al món esportiu del nostre municipi que ho està passant molt malament, també, per la crisi del coronavirus. El consistori augmentarà en 7.000 euros el pressupost destinat enguany a subvencions per al món esportiu local i reduirà els terminis per atorgar-les. Aquesta és la nostra notícia de portada. En coneixerem més detalls, tot seguit.

Des del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar, ara ho desenvoluparem, han tingut una idea per mirar d’aconseguir que les famílies, jugadors i jugadores de l’entitat no es desconnectin de l’esport. L’han batejada com Camí a Colònia. Es tracta de completar un repte de club per realitzar els 1.106 kms que separen Vilassar de Mar de la ciutat de la Renània Westfàlia que és on, enguany, es disputarà la Final Four. Es pot fer en bicicleta, corrents o caminant.

Entrarem a la casa del músic vilassarenc Pol Gerbau que ha arraconat la seva formació clàssica, per abraçar el pop. Parlarem del seu nou senzill, Cremarem les pors i visitarem Can Xàco. L’espectacular Casa Indiana en la qual viu ubicada ben a prop de la Plaça Picasso. A la cruïlla entre la carretera de Cabrils, el carrer de Santa Maria i el camí de Vilassar de dalt. Ens convidarà, també, a les seves tradicionals schubertiades quan, és clar, passi la pandèmia.

Us avançarem, també, que aquest dijous, a les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebra la seva sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre. La plenària serà telemàtica per respectar les condicions de pandèmia. Es podrà escoltar, en directe, per Vilassar Ràdio (98.1FM i també per vilassarradio.cat/). Esbrinarem quin és l’ordre del dia de la sessió.

Mataró commemora el 25N posant la mirada en les violències masclistes en temps de conflictes