Catalunya mantindrà el confinament comarcal més enllà del 19 d’abril, segons ha decidit, aquest matí, el Procicat. La Generalitat estudia confinaments desiguals en funció del territori i la situació de la pandèmia a cada lloc. Les xifres del govern català indiquen que l’augment de la mobilitat per Setmana Santa no s’ha traduït en un augment sensible de contagis. Això sí, als hospitals catalans hi ha 1.697 persones ingressades per coronavirus. Pel que fa les UCI, des de diumenge continuen per sobre dels 500 malalts de Covid crítics. Ara són 514. Comencem.

El govern de Vilassar de Mar es va reunir, dimecres passat, amb PIMEC Maresme–Barcelonès Nord per tractar temes d’interès per a les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms del territori. Va ser una presa de contacte per tal d’analitzar la situació actual al municipi del teixit empresarial, la indústria i el comerç, i explorar possibilitats de noves col·laboracions entre Ajuntament i PIMEC .

Ja es poden consultar, al cabal de YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, els vídeos de les jornades Orienta’t organitzades per la Regidoria d’Ensenyament i adreçades a alumnat i famílies de 4rt de la ESO. Es tracta d’un total de sis vídeos corresponents a les diferents xerrades que del 22 al 25 de març es van fer al nostre municipi.

La Sala Clap de Mataró acollirà aquest dissabte 17 d’abril a les 8 del vespre un concert de la cantant vilassarenca Meritxell Neddermann, dins del cicle “Curtcircuit”. Ens avançarà, ara l’escoltaràs, que el repertori que interpretarà al concert estarà basat en el seu primer disc ‘In the Backyard of the Castle’, tot i que també cantarà peces noves.

“Atrapades en el temps” és un llibre, escrit a 4 mans per les meteoròlogues Gemma Puig (Televisió de Catalunya) i Mònica Usart (Rac 1) en el qual reivindiquen la figura de la Dona del temps realitzant una quinzena d’entrevistes a dones estretament vinculades a aquest camp. Han passat, virtualment, és clar, pels nostres estudis en companyia del vilassarenc Àlex Santaló que ha realitzant les il·lustracions d’aquest llibre que promet ser un dels més venuts en aquest Sant Jordi. Ara els escoltarem a tots tres.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que l’Ajuntament ja té enllestit el protocol per a l’entrada de públic als partits de competició que es realitzin tant al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín com al poliesportiu La Bòbila. L’aforament, tant de les grades com de les pistes, s’ha fet seguint els càlculs de l’estudi de ventilació que el consistori ha encarregat d’aquests dos equipaments esportius.