‘Crònica’ 19.04.2021

Elena López, regidora i portaveu de Babord a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, és la tercera convidada a la nostra ronda d’entrevistes que estem fent, aquests dies, des d’aquesta casa per valorar la gestió municipal durant la pandèmia. Substitueixen la tertúlia política que no podem fer, als nostres estudis de St Pau 22, per les condicions de pandèmia. Amb ella repassarem des del Comitè d’Emergències fins a la gestió cultural passant per les ajudes municipals o l’ensenyament. Comencem.

Demà acaba el concurs d’aparadors per Sant Jordi organitzat per Vilassar Comerç, que va començar el passat divendres 9 d’abril. Hi participen 30 establiments del nostre municipi associats a aquesta entitat. Els vilassarencs i vilassarenques que participin en aquesta ruta han de segellar en cada establiment el díptic que els oferiran i hauran de votar l’aparador que més els agradi. L’objectiu? participar en un sorteig amb importants premis que es farà demà passat al vespre.

Arriba un any més el cicle “Diàlegs sobre economia i territori a Vilassar de Mar”, organitzat per la Fundació Ernest Lluch. El primer diàleg es realitza online avui des de les 6 de la tarda a través del canal de Youtube de la Fundació. Tractarà sobre “El futur del turisme”. Intervindran Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i Xavier Font, professor de Planificació Turística de la Universitat de Barcelona.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que fins a tres vegades es va avançar en el marcador la Unió Esportiva Vilassar i fins a tres vegades va empatar el Sant Cristòbal. Partit boig, ahir, al Xevi Ramon que va acabar amb un empat a tres que deixa els blanc-i-vermells en tercera posició després dels dos empats consecutius sumats en les dues jornades disputades en aquesta fase de promoció per a l’ascens. El proper rival per als homes de Peque, el Castelldefels aquest cap de setmana.