Celebrem Dijous Gras de la mà de Carns Boher

L’Andreu Boher, fidel a la tradició, cada Dijous Gras visita els estudis de Vilassar Ràdio per parlar-nos sobre el món de la botifarra d’ou, típica en un dia com avui, i per explicar-nos les novetats i les innovacions al voltant d’aquest embotit, originari dels segles XVI i XVII, que es prenia, en temps de Carnaval, per agafar forces de cara a la Quaresma.

Andreu Boher, gerent de la botiga que trobem a la confluència entre els carrers de Narcís Monturiol i Avinguda Montevideo, explica que la botifarra d’ou és feta amb productes de molta qualitat. Per un dia com avui, i de cara al cap de setmana, des de Carns Boher han preparat 200 kgs de botifarra d’ou. Són unes mil. Així doncs, Andreu Boher ho té tot a punt.

Ara bé, Andreu Boher, que la seva botiga va celebrar el seu primer 50è aniversari l’any passat, no es queda en el passat. Sinó que evoluciona amb constants innovacions. Li fa especial il.lusió la d’ous de guatlla que, fa tres anys, va guanyar el segon premi a la Millor Botifarra catalana en l’apartat d’innovació. Andreu Boher i el seu equip van fent proves i més proves. Vigilant percentatges, temps de cocció… i així apareixen noves varietats. La d’alls tendres, la de calçots i romesco o la de panses i pinyons que li fa especial il.lusió

Andreu Boher, sempre molt actiu a les xarxes socials, recomana un vídeo que es pot trobar als seus comptes de Facebook i IG on es pot veure el procés complert d’elaboració de la botifarra fins que arriba al mostrador.