Aquest dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya

Aquest dissabte 22 de febrer a les 11 del matí al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya, ubicat a Barcelona, es realitzarà la presentació de la temporada de Passions que formen part de la Federació de Passions de Catalunya. Xavier Cañabete, president d’aquesta associació i de la Passió de Cervera, exposarà les novetats de les deu Passions que en formen part, que són les de Vilassar de Mar, Cervera, Esparreguera, La Cava, Llinars del Vallès, Mataró, Olesa, Ulldecona, Vila-sacra i Vilalba dels Arcs. Es comptarà com a convidats a representants de l’associació Cos de Portants de Sant Crist de Sant Vicenç dels Horts.

L’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de cultura Mariàngela Villalonga, Laura Borràs, exconsellera de cultura i Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya. Per part de la nostra població, hi assistirà una representació de la Passió de Vilassar de Mar, encapçalats pel seu president Carles Malfeito, acompanyats per l’alcalde del municipi, Damià del Clot i Àngel Font, segon tinent d’alcalde.

La Passió de Vilassar de Mar fa 27 anys que es representa, està feta bàsicament per joves, consta d’escenes plàstiques que estan explicades per un narrador. Aquest any tindrà 32 escenes, una més que en anteriors edicions, ja que s’ha incorporat una escena nova “La dona adúltera”.

Aquest acte de presentació és el tret de sortida de la temporada 2020 que comença al març.