Carles Duran admet que salvar la Penya ha estat “l’èxit més important” de la seva carrera

El vilassarenc Carles Duran va agafar el Joventut de Badalona cuer a la Lliga ACB amb només quatre victòries en 24 jornades allà pel mes de març. Amb la Penya a la UCI, Carles Duran la va posar, primer, a planta i, el passat cap de setmana, li va donar l’alta hospitalària. Una ratxa de set victòries seguides en vuit partits li ha permès aconseguir la salvació matemàtica. Carles Duran, a més, ha fet dos miracles. Un, omplir l’Olímpic i dos aconseguir que els seus homes practiquin un bàsquet molt espectacular i agraït de veure. Carles Duran valora l’èxit com “un dels més important de la meva carrera”.

El vilassarenc Carles Duran sabia que s’enfrontava a una empresa difícil i complicada, però assegura que ell hi creia des de bon començament. Li preguntem si aquesta patata tan calenta l’hauria agafada si qualsevol altre equip li ho hagués proposat o ho va acceptar perquè la Penya és el club de la seva vida. Admet que ell és un professional, però que els colors verd-i-negres sempre són un alicient afegit.

Sens dubte, salvar la Penya ha estat un dels seus èxits més grans de la seva dilatada carrera. Carrera extensa, malgrat la seva joventut. La questio és, i a partir d’ara què? Cants de sirena d’altres equips? Continuïtat i fidelitat als colors verd-i-negres. Assegura que és el moment d’escoltar propostes. Està lligat amb el conjunt de Badalona fins el 30 de maig i reconeix que la proposta més lògica seria la de seguir.

El vilassarenc Carles Duran, sempre fidel a Vilassar Ràdio, ens ha explicat les seves sensacions, eufòric, després d’haver assolit una gesta impressionant i en la que pocs, molt pocs, hi confiaven.

Pots escoltar l’entrevista sencera fent click aquí.