Aquest divendres 24 de març, primer temporal de la primavera

  •  

Meteomar ha informat que aquest divendres 24 de març hi haurà el primer temporal de primavera. Des de primeres hores del matí la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants durant el matí i fins al vespre. A partir del vespre i fins la matinada se n’esperen en forma de pluja forta i molt abundant. Els vents seran moderats, força 2 a 4, de component variable al llarg del dia. Mar en estat de maror. Les temperatures baixaran, amb mínimes, que es registraran al final del dia, entre els 4 i els 8 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 10 i els 14 graus.

Dissabte 25 de març, la nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia i variable durant la resta de la jornada. De matinada i fins a primeres hores del matí s’esperen pluges fortes i abundants. Durant la resta del dia no s’esperen precipitacions. Els vents seran moderats amb cops forts de matinada i moderats, força 2 a 4, de component Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de maror amb àrees de forta maror al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels , amb mínimes que aniran dels 3 als 7 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 12 i els 15 graus.

Diumenge 26 de març l’ambient serà força assolellat amb nuvolades a la Serralada Litoral i bandes de núvols prims a la resta de la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 1 a 3, de component Est i Sud-est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons durant el matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran entre els 3 i els 7 graus mentre que les màximes pujaran i aniran dels 13 als 17 graus