Aquest divendres 24 de març, primer temporal de la primavera

Meteomar ha informat que aquest divendres 24 de març hi haurà el primer temporal de primavera. Des de primeres hores del matí la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants durant el matí i fins al vespre. A partir del vespre i fins la matinada se n’esperen en forma de pluja forta i molt abundant. Els vents seran moderats, força 2 a 4, de component variable al llarg del dia. Mar en estat de maror. Les temperatures baixaran, amb mínimes, que es registraran al final del dia, entre els 4 i els 8 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 10 i els 14 graus.

Dissabte 25 de març, la nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia i variable durant la resta de la jornada. De matinada i fins a primeres hores del matí s’esperen pluges fortes i abundants. Durant la resta del dia no s’esperen precipitacions. Els vents seran moderats amb cops forts de matinada i moderats, força 2 a 4, de component Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de maror amb àrees de forta maror al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels , amb mínimes que aniran dels 3 als 7 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 12 i els 15 graus.

Diumenge 26 de març l’ambient serà força assolellat amb nuvolades a la Serralada Litoral i bandes de núvols prims a la resta de la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 1 a 3, de component Est i Sud-est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons durant el matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran entre els 3 i els 7 graus mentre que les màximes pujaran i aniran dels 13 als 17 graus