Xàfecs de caràcter tempestuós i acompanyats de calamarsa, al final del diumenge

Aquest divendres, ambient primaveral. Dissabte hi haurà alguns núvols i diumenge el matí i migdia seran assolellats, però hi haurà un canvi de temps al final de la jornada. Es produiran xàfecs al final del dia, entre el vespre i la nit, localment de caràcter tempestuós i acompanyats de calamarsa, que seran d’intensitat forta però poc abundants.

Predicció del temps de METEOMAR:

Aquest divendres 10 de març de 2017, el temps serà estable i completament assolellat a tota la comarca i durant tota la jornada. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 2, de component variable fins al migdia i de força 2 a 3, de component Sud-oest de cara a la tarda. Mar arrissada al matí augmentant a marejol al migdia i lleugera maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 12 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 19 i els 21 graus.

Dissabte 11 de març, el temps es mantindrà estable però amb intervals de núvols alts i mitjans que augmentaran al llarg del dia. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable fins a mig matí i del Sud durant la resta de la jornada. Mar arrissada amb àrees de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 10 als 14 graus mentre que les màximes baixaran lleugerament i oscil•laran entre els 18 als 19 graus.

Diumenge 12 de març, el matí i els migdia seran assolellats a tota la comarca. Durant la tarda la nuvolositat anirà en augment fins a tapar el cel a partir de mitja tarda. Entre el vespre i la nit s’esperen precipitacions en forma de xàfec, localment de caire tempestuós i acompanyats de calamarsa, que seran d’intensitat forta però poc abundants. Els vents seran fluixos, força 1 a 2, de component variable fins a mig matí i del Sud-est durant la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes, que es registraran al final del dia, entre els 6 i els 10 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 15 i els 17 graus.