Aquest dissabte, PrimaVeral, de 12h a 24h

Jugant amb els conceptes de Primavera i de Veral… de l’Ocata, Vilassar Comerç ha dissenyat una gran festa per aquest dissabte 28 de maig. Porta per nom PrimaVeral Market i hi podem trobar des de moda a restauració passant per activitats culturals i la presència, per primera vegada, de diferents associacions del nostre municipi, que aprofitaran aquest aparador per donar-se a conèixer. Des de les 12 del migdia fins a les 12 de la mitjanit. El plat fort serà una gran desfilada de moda a dos quarts de nou del vespre presentada pel vilassarenc Lluís Mengual, guanyador del reality de TVE “Maestros de la Costura”.El certamen tindrà lloc als carrers Santa Eulàlia i Sant Artur i està patrocinat per Conserves Dani.

Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ha estat entrevistada, per presentar sobre aquest certamen, al magazín matinal “Parlant de tot”.

La primera edició del PrimaVeral Market combina moda, cultura i restauració. Hi haurà espectacles, classes de ball, taekwondo, màgia, tallers diversos i música. La desfilada és el que els ha portat més feina preparar Ha estat molt assatjada. Uns i unes models que seran una representació de Vilassar de Mar, i que seran de totes les edats. I després de la desfilada, que durarà poc més d’una hora, música amb el grup “No estamos locos”.

Aquest PrimaVeral s’obre també a diferents associacions de casa nostra. Bricbarca, Magic Grup Maresme, l’associació de Pessebristes, Sloot Meeting Scalextric. L’ excel·lent restauració de Vilassar de Mar no podia faltar a la cita

Amb el PrimaVeral d’ aquest dissabte, la maquinària de Vilassar Comerç no s’atura. Segueixen pensant en la promoció dels comerços del nostre municipi. Després de 2 anys sense celebrar-se, torna el proper divendres 15 de juliol el Tastet d’Estiu. A hores d’ara, i segons Galobart, es contemplen dos escenaris diferents, depenent del nombre de restauradors que s’hi apuntin.

Vilassar Comerç ja té planificada també la Nit de Comerç, un esdeveniment que fa goig de veure i que aplega moltíssima gent, prevista per al 17 de setembre. I en l’horitzó apareix la figura del Vilassar de Market. És la versió 2.0 de l’antiga ForaEstocs que es farà l’1 d’octubre, a la plaça Tarradellas i al seu entorn.