Aquest divendres torna el “Tastet d’Estiu” de Vilassar Comerç

 

Amb el permís de la Festa Major, que obre la temporada d’estiu a Vilassar de Mar (per la porta gran), i de la “Burriac Atac”, que el tanca de manera oficiosa, sens dubte, el “Tastet d’Estiu” de Vilassar Comerç és un dels esdeveniments més multitudinaris i esperats per a vilassarencs i vilassarenques. Les coordenades? Aquest divendres, 15 de juliol, a la plaça de l’Ajuntament. Un esdeveniment que es recupera després del parèntesi de la Covid 19 i que es presenta amb una oferta de 9 restaurants que ens permetran fer el millor tastet a la fresca. Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ens n’ha parlat al “Crònica”.

El tastet d’aquest divendres presenta 9 restaurants que ens oferiran un munt d’especialitats. Els tiquets ja es podran comprar a partir de dos quarts de vuit del vespre. Sopar a la fresca i música per amenitzar i gaudir de la nit  i és que el Tastet d’Estiu és una festa molt arrelada a Vilassar de Mar. Enguany serà, segurament, especial després d’on venim.

El preu unificat i consensuat, el plat 5.5€ i el postre 3.5€.

Cal assenyalar que, a partir de divendres, podeu participar en el sorteig d’estiu de Vilassar Comerç. Tens temps fins al 31 d’agost i els guanyadors se sabran la primera setmana de setembre. No val a badar. 500 euros en premi per bescanviar en els establiments associats a Vilassar Comerç.

I després de l’estiu, Vilassar Comerç, aquesta entitat que vetlla pels interessos dels nostres botiguers i botigueres, ja té dissenyada una altra de les grans cites que ja podem anar marcant en vermell en la nostra agenda. Serà el 17 de setembre quan se celebrarà la “Nit de Comerç“. Amb una bona colla d’espectacles per amenitzar les compres. L’horari serà des de les 7 del vespre i fins a mitjanit.

La dinamitzadora de Vilassar Comerç creu que seran dues cites que vilassarencs, vilassarenques i gent que ens visiti, ho gaudiran de manera especial; després dels dos anys de pandemia.

Així doncs, tot a punt, i sense risc de pluja, per a la nit del “Tastet d’Estiu”.