Aquest dissabte Armand Segarra presentarà el seu treball sobre rutes geolocalitzades al certamen Aumentame Edu 2016

  •  

placeitArmand Segarra, alumne de l’Institut Vilatzara, participarà al certamen Aumentame Edu 2016, que tindrà lloc dissabte 1 d’octubre al Campus Universitari Fábrica de Armas, a Toledo.

Segarra presentarà el seu treball sobre rutes geolocalitzades a Vilassar de Mar, que te l’objectiu de donar a conèixer la nostra població. Aumentame Edu és una trobada anual per a l’intercanvi d’idees, experiències, projectes i novetats de realitat augmentada i virtual en educació, que està organitzada per l’associació Espiral, Educación y Tecnología. Segarrà defensarà el seu treball a les 13:10h.

L’Armand va crear les rutes a través de GeoAumentaty, que és una eina que utilitza la realitat augmentada geocalitzada per mostrar els POI’s (punts d’interès) creats pels usuaris mitjançant un web i després accedir a ells amb una app a través de dispositius Android. El treball està dividit en dues rutes, la primera sobre els edificis més importants de la nostra població, que està en tres idiomes (català, catellà i anglès), i la segona sobre els personatges més il·lustres de Vilassar de Mar.

Podeu consultar el treball en format PDF a través d’aquest enllaç, i la pàgina web creada per informar del projecte a través d’aquest.