Aquest dissabte Armand Segarra presentarà el seu treball sobre rutes geolocalitzades al certamen Aumentame Edu 2016

placeitArmand Segarra, alumne de l’Institut Vilatzara, participarà al certamen Aumentame Edu 2016, que tindrà lloc dissabte 1 d’octubre al Campus Universitari Fábrica de Armas, a Toledo.

Segarra presentarà el seu treball sobre rutes geolocalitzades a Vilassar de Mar, que te l’objectiu de donar a conèixer la nostra població. Aumentame Edu és una trobada anual per a l’intercanvi d’idees, experiències, projectes i novetats de realitat augmentada i virtual en educació, que està organitzada per l’associació Espiral, Educación y Tecnología. Segarrà defensarà el seu treball a les 13:10h.

L’Armand va crear les rutes a través de GeoAumentaty, que és una eina que utilitza la realitat augmentada geocalitzada per mostrar els POI’s (punts d’interès) creats pels usuaris mitjançant un web i després accedir a ells amb una app a través de dispositius Android. El treball està dividit en dues rutes, la primera sobre els edificis més importants de la nostra població, que està en tres idiomes (català, catellà i anglès), i la segona sobre els personatges més il·lustres de Vilassar de Mar.

Podeu consultar el treball en format PDF a través d’aquest enllaç, i la pàgina web creada per informar del projecte a través d’aquest.