Aquest dimarts, temps inestable

Meteomar informa que aquest dimarts 8 d’agost de 2017 tindrem temps inestable amb nuvolositat abundant durant el matí i més clarianes al llarg de la tarda. Durant el matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs localment moderats però poc abundants. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Est i Nord-est afeblint-se al final del dia. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes que es registraran al final del dia i que aniran dels 18 als 22 graus mentre que les màximes aniran dels 26 als 28 graus.

Dimecres 9 d’agost, durant el matí l’ambient assolellat a tota la comarca amb nuvolades. De cara a la tarda la nuvolositat serà abundant. Al llarg de la tarda s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós de forta intensitat i localment abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 15 als 20 mentre que les màximes oscil•laran entre els 24 i els 26 graus.

 

 
Dijous 10 d’agost, durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Durant la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel a partir de mitja tarda. Entre mitja tarda i el vespre s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 13 als 18 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 23 als 26 graus.