Aquest dimecres al vespre i a la nit, xàfecs tempestuosos de forta intensitat i localment abundants

Meteomar informa que avui dimecres 9 d’agost durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca amb nuvolades cap el migdia. De cara a la tarda la nuvolositat serà abundant. A partir del vespre i entrada la nit s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós de forta intensitat i localment abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 15 als 21 mentre que les màximes oscil•laran entre els 25 i els 27 graus.

 

Demà dijous 10 d’agost durant bona part del dia l’ambient serà assolellat a tota la comarca. De cara a la tarda la nuvolositat anirà augmentant i durant la nit el cel quedarà serè. Durant la recta final de la tarda no es descarta algun ruixat puntual al nord del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 13 als 19 mentre que les màximes oscil•laran entre els 24 i els 25 graus.

 
Demà passat divendres 11 d’agost durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Durant la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel a partir de mitja tarda. Entre mitja tarda i el vespre s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 13 als 18 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 23 als 26 graus.