Aquest dijous, acte central de campanya del PP

Demà dijous 17 de maig, aprofitant la presència del mercat ambulant setmanal, és el dia escollit pel Partit Popular del nostre municipi per a realitzar l’acte central de campanya, amb la presència de Dolors Montserrat, actual portaveu de la formació popular al Parlament Europeu. Ens ha dissenyat el full de ruta la cap de llista vilassarenca, Yolanda Laspalas.

Així doncs, demà, visita per l’eix comercial de Vilassar de Mar amb la possibilitat d’intercanviar opinions amb veïns i veïnes i explicar el programa electoral del Partit Popular. Sortiran des de la confluència de l’avinguda Eduard Ferrés amb l’avinguda Montevideo i visitaran el mercat ambulant dels dijous, repartiran el seu programa electoral als comerciants i els veïns i veïns i els explicaran les propostes del seu programa electoral.

Laspalas ha explicat que Dolors Monserrat és una persona molt treballadora i formada i ha subratllat que té un gran equip.

Li hem preguntat a Laspalas quines sensacions té en aquesta campanya electoral. Ha assegurat que s’ho passa millor que no pas al 2019. Ha explicat que els han arrencat alguns cartells però que, en termes generals, veu més respecte entre partits i menys crispació.

Finalment ens ha detallat els eixos programàtics del PP per a Vilassar de Mar. Millorar la gestió econòmica, assolir un poble més net, baixada d’impostos,  l’eliminació de l’impost d’obres menors , lluitar contra la soledat de la gent gran no buscada, fomentar l’esport entre els joves, introduir el trilingüisme a l’escola (català, castellà i anglès com a idiomes vehiculars) i abordar el tema dels habitatges socials.

Demà, doncs, el PP desplega musculatura al cor de Vilassar de Mar.