Debats electorals, el 17 i 24 de maig

 

Vilassar Ràdio organitza dos debats electorals, al gimnàs de l’Institut Pere Ribot (carrer Santa Eulàlia 93-99)  amb els alcaldables de les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el diumenge 28 de maig

Els alcaldables són: Marta Rovira (ERC-VdM Futur), Laura Martínez (Junts-Estimem VdM), Elena López (Babord), Isaac García-Oses (PSC), Juan Luís Valverde (Ciutadans), Manuela Calero (Podem), Yolanda Laspalas (PP) i Roberto Crespo (Vox).

El primer debat tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 8 de la tarda i tractarà sobre cultura, educació, esports, joventut, serveis socials i sanitat.

El segon debat tindrà lloc el dimecres 24 de maig a les 8 de la tarda i tractarà sobre urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació i participació.

Els dos debats seran retransmesos en viu per Vilassar Ràdio.

Les persones que vulguin fer preguntes als alcaldables, atenció: en els dos debats, hi haurà un torn perquè les persones del públic assistent puguin plantejar les seves preguntes als caps de llista de les formacions polítiques.