Aquest cap de setmana, Vidmar Fashion Festival 0.2

El cap de setmana del 24 i 25 de setembre tindrà lloc al carrer Sant Pau i a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar el Vidmar Fashion Festival 0.2, des de les 11 del matí  fins a les 11 de la nit. Es tracta d’un esdeveniment cultural i social, que està organitzat per la plataforma de dissenyadors i creatius Vidmar i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el Consell Comarcal del Maresme i amb el patrocini de Conserves Dani.

En aquest certamen, que dóna cabuda a tot tipus d’artistes (moda, joieria, complements, mobiliari, il·luminació, escultura, pintura, il·lustració, gastronomia…), creatius i dissenyadors mostraran les seves propostes d’art, moda i disseny amb creacions amb edicions limitades, productes exclusius i de producció local.

Les activitats que hi haurà tant dissabte com diumenge són les següents: des de les 11 del matí a les 11 de la nit Fashion Market Exclusiu, exposició artística i tallers creatius. A partir de les 12 del migdia, hi haurà dues hores de màgia. A dos quarts d’una se servirà un vermut i disc-jockey, amb Bar de Mar i el dj. Bep Delasonika. A la 1 de la tarda i 8 del vespre, se servirà paella i fideuada popular. A les 6 de la tarda hi haurà una  sessió de body paint (kids) i a partir de 2/4 de 9 del vespre, música en directe i copes, el dissabte amb Laly Rodríguez i Momo Ballesteros i el diumenge amb Sargents.

Cal afegir que dissabte a la tarda, a 2/4 de 8 actuaran els mags del Màgic Grup Maresme

Durant el certamen hi haurà street food, actuacions en directe, tallers, assessories d’imatge, art efímer, shows improvisats i serveis per a empreses.

 Podeu consultar l’event a Facebook