Torna, un any més, el Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi

Onze espectacles de titelles, el berenar del Firobi, la música de la Turrunats Band la fira d’artesans, els tallers de la Sol i el cercavila de cloenda donaran vida a la programació del 20è Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi, que es celebra des de demà divendres i fins diumenge. El certamen, que va néixer de la mà de l’entitat Firobi i amb el suport de l’Ajuntament, reunirà titelles de tot tipus i un espectacle adreçat als adults.

Margarida Ors en representació del Firobi ha estat entrevistada al Parlant de Tot i ha parlat de tots els espectacles, recordant els inicis del festival.

Cada any el preparem amb molta il·lusió, però aquest any és molt especial, són 20 anys!
Margarida Ors en representació del Firobi

Tots els espectacles a l’aire lliure seran gratuïts i la resta tindran el preu de 6 € per als adults i 2 € per als infants, tot i que els infants que portin un titella a la (de casa o fet als tallers, o bé de l’escola) tindran una entrada gratuïta per als espectacles que es facin a l’Ateneu i a la sala cultural M. Roser Carrau.

En cas de pluja, els tallers de la Sol es suspendran, els espectacles Els tres porquets i Penjat d’un fil es traslladaran a la sala cultural M. Roser Carrau, el de Manneken’s Piss al Pérez Sala i el de Jai el mariner a l’Ateneu Vilassanès.

Margarida Ors ha volgut tenir un record especial en aquest 20è festival per dues membres del Firobi que van ser molt actives en els seus inicis, Sol Indurain que va morir fa uns anys i Àngela Gil que ens va deixar fa pocs mesos.

 Consulta tota la programació aquí