Obert el concurs de fotografia i relat “Racons de Vilassar de Mar”

Avui s’ha donat el tret de sortida del concurs de fotografia i relat “Racons de Vilassar de Mar”, organitzat per Racons de Vilassar de Mar i Regidoria de Cultura i Festes Populars de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

El concurs, obert a tothom que hi vulgui participar, consta de dues vessants artístiques, la fotografia i el relat. Es centra en un element arquitectònic de Vilassar de Mar i l’obra ha d’estar formada per un relat imaginari escrit i una imatge que la il·lustri. Tant el text del relat (prosa o poesia) com la imatge (dibuix, fotografia, tècnica mixta…) han de tenir l’element arquitectònic (carrer, plaça, casa…) com a fil conductor i protagonista. Cada participant pot presentar un màxim de dues obres.

Les obres s’han de presentar, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, fins el divendres 21 d’octubre de 2016 seguint el criteri de les bases publicades al web de l’AjuntamentUna selecció de les obres presentades formarà part de l’exposició Racons de Vilassar de Mar 2016, que es podrà veure al mateix Espai Cultural Can Bisa (ECCB), del 5 de novembre a l’11 de desembre de 2016. El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 5 de novembre, a les 18 h, en el marc de la inauguració de l’exposició. Els premis es lliuraran en el mateix acte.

Hi haurà tres premis, un primer premi de 200 €, un segon premi de 150 €, un tercer premi de 100 € i un premi especial infantil per a menors de 16 anys (a comptar fins al 21 d’octubre de 2016), que consistirà en una càmera digital compacta.

Podeu seguir a Racons de Vilassar de Mar a Facebook i Instagram