Aquest cap de setmana, Torneig del Centenari de la UE Vilassar

Al marge de la magnífica exposició, que et recomanem des d’aquesta casa, sobre el Centenari de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, que pots veure, fins al 30 de juliol, al Museu Monjo, aquest cap de setmana el club de casa nostra organitza el Torneig del Centenari amb la presència de les millors pedreres catalanes.

Un total de 48 partits, doncs, a la graella d’aquest torneig del Centenari que acabarà, el diumenge sobre un ¼  de 2 de la tarda, amb la gran final. Acte seguit, cloenda i lliurament de premis. Els equips s’han dividit en 4 grups.

El primer, ajunta el FC Barcelona, l’Hospitalet, l’Olímpic de la Garriga i la Unió Esportiva Vilassar de Mar A. El segon quadre engloba el Girona, el Gavà, el Granollers i l’Argentona. El tercer dels grups inclou el RCD Espanyol, el Cerdanyola del Vallès, el Masnou Atlètic i la Unió Esportiva Vilassar de Mar B. Finalment, la nòmina de 16 equips es tanca amb el que inclou l’Andorra, el Cornellà, el Sant Cugat i el Cerdanyola de Mataró.

El Torneig del Centenari tindrà lloc al camp municipal de futbol Xevi Ramon i al camp annex.

Cal destacar que ja és disponible la revista del Centenari del club de casa nostra en el marc del Centenari. La pots recollir tant a les oficines de la Unió Esportiva Vilassar, com al bar del club, al Museu Monjo mentre duri l’exposició i, també, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Des de la UE Vilassar han informat, a les seves xarxes socials, que la revista també es pot consultar en pdf