Anem de pintxos… al Baserri

Vols venir de pintxos amb nosaltres? Avui (de fet ho faran tots els dijous en una iniciativa que avui s’estrena), el Baserri, el nou bar restaurant de Vilassar de Mar que ha nascut fa molt poquet llança aquesta oferta. Pintxo pote per tres euros. Una proposta que arrenca a dos quarts de sis de la tarda i acaba a dos quarts de deu del vespre.

Obrim les portes del Baserri; un nom que, traduït de l’euskera, vol dir Masia. Ens rep l’Albert, el seu gerent.  De seguida, se’ns fa la boca aigua quan ens explica cap a quines especialitats gira el seu establiment. Especialitats, doncs, del nord. Una oferta gastronòmica que, fins ara, no teníem a Vilassar de Mar.

El Baserri és un nadó. Fa molt poquet que han aixecat persiana però, de moment, la resposta de vilassarencs i vilassarenques, com revela l’Albert, és positiva. Celebrem, doncs, iniciatives valentes de veïns de Vilassar de Mar que, amb el context econòmic actual i amb una pandèmia que ens anem expulsant del damunt, apostin per ampliar la nostra oferta de restauració.

I, com fan al País Basc, avui inauguren aquesta proposta tan engrescadora de la qual ens en fem ressò: pintxo pote des de dos quarts de sis de la tarda o dos quarts de 10 de la nit.