El millor Pa de Pagès de Catalunya es fa al forn de Cal Mosso

Et convidem a menjar el, atenció, Millor Pa de Pagès de Catalunya. I no hem d’anar molt lluny, per fer-ho. Dirigim les nostres passes cap el forn de Cal Mosso de Vilassar de Dalt. El seu responsable, l’Andreu Galceran, va recollir el primer cap de setmana d’octubre aquest importantíssim guardó que se suma, en un any per emmarcar, al de Millor Tortell de Reis de Catalunya que ja es van adjudicar aquest gener. El forn de Cal Mosso, que ja va per la sexta generació, és un establiment fundat l’any 1838.

Als seus 37 anys, Andreu Galcerán, extreballador de banca, està ben satisfet que la decisió que va prendre, ara fa 10 anys, de deixar els números per agafar la farina i posar-se al cap davant de l’obrador de Cal Mosso. A Figueres es van adjudicar el màxim guardó que atorga  el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català.