La gent gran, protagonista d’una exposició que pots veure en 34 comerços

Per les condicions de pandèmia, enguany i desgraciadament, no es pot celebrar la Setmana de la Gent Gran. Però, davant les crisis és bo fer-ne oportunitats. Així, des de la Regidoria de Gent Gran, en col·laboració amb Vilassar Comerç han dissenyat una exposició de fotografies per recordar la Setmana de 2019. Es pot veure en 34 establiments del nostre municipi fins el proper 31 d’octubre.

Avui per parlar-ne han passat pel “Parlant de tot“, la Regidora de Gent Gran de Vilassar de Mar, Núria Arasa, la dinamitzadora de Vilassar Comerç, Araceli Galobart, el responsable de la cafeteria “La xarangaManel Vaquero i el gerent de “Maresme Llar“, David Llopis, en representació dels comerços que participen exposant fotografies.

La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Nuria Arasa, explica que l’exposició és una molt bona manera de “fer un homenatge als nostres avis i àvies“. En aquest sentit, Arasa explica que, després d’haver-ho passat molt malament per la pandèmia, “la gent gran enceta una tardor amb moltes ganes de fer coses. Ja estan vacunats i els tallers municipals treuen fum“.

Recorda que al web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar pots veure la relació dels 34 establiments de Vilassar Comerç que s’han adherit a la proposta i que exhibeixen aquesta espectacular selecció de fotografies de la Setmana de la Gent Gran de 2019. La darrera que es va poder fer.