Xarxa de voluntariat pel Coronavirus a Vilassar de Mar

XARXA DE VOLUNTARIAT PEL CORONAVIRUS A VILASSAR DE MAR: Per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir aquests dies, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha impulsat la creació d’una Xarxa de persones voluntàries per ajudar, en cas de necessitat, les diferents persones vulnerables que aquests dies no poden sortir al carrer. Podeu accedir a la informació a través del web: www.vilassardemar.cat/voluntariat-coronavirus

Xarxa de voluntariat a Vilassar de Mar pel coronavirus

Per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir aquests dies, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha impulsat la creació d’una Xarxa de persones voluntàries per ajudar, en cas de necessitat, les diferents persones vulnerables que aquests dies no poden sortir al carrer.

QUINES ACTIVITATS PODEN FER ELS VOLUNTARIS?

  • Mantenir contacte telefònic amb les persones que ho necessiten per tal de saber si estan bé, si els cal alguna cosa o, simplement xerrar.
  • Fer compres de productes de primera necessitat o, en el seu cas, treure a passejar la mascota que la persona tingui a casa. Aquesta mesura només es podrà activar si la persona que ho sol·licita ho accepta expressament, encara que sigui telefònicament.
  • No es farà cap tipus d’acció de permanència al domicili de la persona usuària per evitar possibles contaminacions.

SÓC UNA PERSONA QUE NECESSITA DE LA XARXA DE VOLUNTARIAT, COM HO PUC DEMANAR?

Si necessites el servei truca:

De 8 a 14 h al tl. 937542400

De 14 a 20 h al tl. 607228050

COM PUC SER VOLUNTARI?

Si vols ser voluntària del servei:

L’Ajuntament de Vilassar de Mar es posarà en contacte amb les persones que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa.