Especial Informatiu Coronavirus 17-03-2020 20h

En l’informatiu especial d’aquest dimarts 17 de març de 2020 a les 20h hem parlat de:

-El govern espanyol aprova una moratòria en el pagament d’hipoteques per als afectats de coronavirus. Pedro Sánchez anuncia una injecció econòmica de 200.000 milions per combatre els efectes del Covid-19 en l’economia

-El govern de la Generalitat ha demanat al govern espanyol el confinament de Catalunya per a lluitar contra l’expansió del coronavirus i està a l’espera de la resposta de l’executiu de Pedro Sánchez

-La Generalitat subvencionarà amb set milions i mig d’euros els autònoms

L‘articulació per part de l’Ajuntament de Vilassar de Mar de la posada en marxa de les persones voluntàries que es van organitzar entre elles durant el cap de setmana i que ara organitzades pel consistori començaran a fer actuacions amb les persones que ho necessitin.

-Hem parlat d’altres mesures que ha pres l’Ajuntament aquest dimarts 17 de març

-Hem tornat a parlar amb Lluís López, Inspector de la Policia Locals, sobre com està actuant la població en aquest confinament. Aquesta nit passada hi hagut dues denúncies de dos joves.

-Hem parlat amb Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’informació al Consumidor). Ens ha explicat què han de fer les persones usuàries sobre dubtes de consum.

-Seguim parlant de les entitats de Vilassar de Mar i com es veuen afectades. Raimond Porta, President de La Tropa Teatre ens ha explicat la suspensió de “La Resplandor”, assajos de “Frozen” i cursos de teatre.

-Volem saber activitats que fan diferents persones, avui hem parlat amb la Carla Gracia Mercadé que proposa un curs d’escriptura a través de les seves xarxes.

-Hem escoltat la veu del Dr. Vall Investigador de malalties infeccioses de Can Ruti, per saber la resposta a preguntes freqüents.

-Hem parlat del temps, des del Servei Meteorològic de Catalunya.