Especial Informatiu Coronavirus 17-03-2020 13h

En l’informatiu especial d’aquest dimarts 17 de març de 2020 a les 13h hem parlat de

-L‘articulació per part de l’Ajuntament de Vilassar de Mar de la posada en marxa de les persones voluntàries que es van organitzar entre elles durant el cap de setmana i que ara organitzades pel consistori començaran a fer actuacions amb les persones que ho necessitin.

-Hem parlat d’altres mesures que ha pres l’Ajuntament en el dia d’avui.

-Hem tornat a parlar amb Lluís López, Inspector de la Policia Locals, sobre com està actuant la població en aquest confinament. Aquesta nit passada hi hagut dues denúncies de dos joves.

-Hem parlat amb Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’informació al Consumidor). Ens ha explicat què han de fer les persones usuàries sobre dubtes de consum.

-Seguim parlant de les entitats de Vilassar de Mar i com es veuen afectades. Raimond Porta, President de La Tropa Teatre ens ha explicat la suspensió de La Resplandor, assajos de Frozen i cursos de teatre.

-Volem saber activitats que fan diferents persones, avui hem parlat amb la Carla Gracia Mercadé que proposa un curs d’escriptura a través de les seves xarxes.

-Hem escoltat la veu del Dr. Vall Investigador de malalties infeccioses de Can Ruti, per saber la resposta a preguntes freqüents.

-Hem parlat de notícies del Maresme, notícies generals i el temps, des del Servei Meteorològic de Catalunya.