3 i 4 de desembre, cap de setmana de Fira de Nadal

Poder fer les compres al municipi i enfortir el teixit comercial local és un dels objectius que persegueix la Regidoria de Desenvolupament Econòmic en l’organització de la Fira de Nadal. La Fira, que es celebrarà aquest cap de setmana 2 i 3 de desembre, comptarà amb una àmplia oferta de productes relacionats amb el Nadal, ja siguin gastronòmics, de decoració o de regal.

 

Les parades estaran distribuïdes entre el carrer Sant Joan, Rector Bartrina, la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament, el dissabte en horari de matí i tarda (de 10 a 22 h), i el diumenge, només al matí (de 10 a 14 h). Entre les diferents propostes, per diumenge 3 de desembre, a la carpa de la Fundació Humana, a la plaça de l’Ajuntament, de 12 a 14 h, hi haurà un taller gratuït per fer bosses a partir de samarretes.

 

 
Simultàniament i amb l’objectiu de configurar un únic itinerari de comerç i cultura al nucli antic, a Can Bisa, tindrà lloc una nova edició del Vidmar Festival, esdeveniment organitzat per la Plataforma de Visibilidad y Comercialización para Creativos Vilassar de Mar, que acollirà a expositors de diversos àmbits creatius (il•lustradors, pintors, escultors, ceramistes, dissenyadors fotògrafs i músics, entre d’altres disciplines). Serà una galeria a peu de carrer, on els artistes exposaran, vendran i crearan en directe, mostrant el procés que segueixen per realitzar les seves obres. L’horari: el dissabte d’11 a 21 h, i el diumenge d’11 a 15 h. Tota la programació al web http://vidmarfestival.com/.