Xàfecs tempestuosos, avui divendres a la tarda, al centre i al nord del Maresme

Predicció per a divendres 1 d’abril: nuvolositat abundant a tota la comarca i durant bona part del dia. Durant el matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs irregulars però localment forts i abundants. A primeres hores de la tarda esperem xàfecs tempestuosos al centre i nord del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable al llarg del dia. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 5 als 10 graus i màximes, entre 5 i 6 graus més baixes que ahir, que oscil·laran entre els 13 i els 15 graus.

Predicció per a dissabte 2 d’abril: a primeres hores del matí encara quedaran alguns núvols però el sol s’imposarà i dominarà durant bona part del dia a tota la comarca amb núvols prims al Maresme Nord. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 2, de component variable al matí i del Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis destacables, i aniran dels 5 als 10 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 16 i els 18 graus.

Predicció per a diumenge 3 d’abril: la nuvolositat serà variable amb estones d’abundant sobretot al matí però formada principalment per núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 1 a 3, de component Sud-oest (garbí) durant bona part del dia. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran una mica més, amb mínimes que aniran dels 8 als 14 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 19 i els 21 graus.

Font: Meteomar