Vilassar de Mar incorpora tres nous agents cívics per conscienciar sobre la necessitat de respectar les mesures contra la covid-19

Tres nous agents cívics recorren des del passat dissabte 8 d’agost els carrers de Vilassar de Mar per conscienciar la ciutadania de la necessitat de respectar les mesures sanitàries preses per evitar la propagació i el contagi de la covid-19. Els tres agents se sumen als dos que ja hi havia per tal de reforçar el missatge en els punts més conflictius de la vila.

Els nous agents cívics recordaran als veïns i veïnes que dur la mascareta ben posadamantenir la distància recomanada respecte als altres i rentar-se les mans amb freqüència són claus per contenir la propagació del coronavirus.

Així mateix, vetllaran perquè bars, restaurants i locals d’oci compleixin amb la distància obligatòria de dos metres entre taules i amb els límits d’aforament.

Aquests negocis també hauran de garantir la higiene en els seus locals i assegurar-se que la seva clientela dugui la mascareta quan demani a la barra o faci ús del bany.

Els nous agents intensificaran la seva feina en les hores on s’acostuma a registrar més acumulació de gent al carrer i en les zones on es produeixen majors concentracions.

Front marítim i platges

El binomi d’agents cívics ja existent, per la seva banda, centrarà la seva tasca en el front marítim i a les platges.

La incorporació d’aquests agents cívics se suma a la campanya informativa adreçada a bars, restaurants i locals d’oci que l’Ajuntament ha posat en marxa perquè aquests establiments compleixin amb les mesures sanitàries establertes per contenir la pandèmia.

Cal recordar que aquest divendres també va entrar en vigor el nou règim sancionador de la Generalitat per a infraccions relacionades amb la covid-19. Les multes amb aquesta nova normativa per no complir amb les mesures sanitàries establertes van dels 100 als 600.000 euros.