Vilassar de Mar i 18 municipis més del Maresme deleguen al CCM la gestió del Programa “Treball i Formació COVID-19”

El Consell Comarcal tramitarà amb el Servei d’Ocupació de Catalunya la participació de 19 municipis del Maresme, entre els quals es troba la nostra població, Vilassar de Mar  en el Programa Treball i Formació COVID-19 després que els plens hagin acceptat la delegació de competències en aquesta matèria per part dels ajuntaments.

Aquest programa facilitarà l’ocupabilitat de persones que actualment estan inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

Les tasques que duran a terme estaran relacionades amb diferents programes, que gestionarà el Consell Consell Comarcal i que realitzaran els ajuntaments en matèria de suport al teixit econòmic, sensibilitat cívica i ambiental i suport en diferents àmbits arrel de la crisi de la COVID-19.

Els ajuntaments participants, a més del consistori de la nostra localitat,  són: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Montgat, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt