Vilassar de Mar acull l’estrena del documental Ernest Lluch, lliure i atrevit

Vilassar de Mar es convertirà, aquest divendres i (com no podia ser d’una altra manera), en el primer lloc en el qual veurà la llum el documental Ernest Lluch, lliure i atrevit. La Sala Carrau, a partir de dos quarts de set de la tarda, serà l’escenari de la premier d’aquest treball produït per Ottokar que se centra en l’exministre socialista. Estrena, doncs, per a un treball acurat que s’emetrà, posteriorment, per diferents televisions.

Ernest Lluch, lliure i atrevit és un treball que fa un viatge vital i polític per les cinc ciutats que van marcar la vida de l’exministre socialista: Barcelona, València, Madrid, Santander i, és clar, Vilassar de Mar.  Un dels principals atractius de la vetllada d’aquest divendres, a banda d’aprofundir en l figura de Lluch, és anticipar-se a la projecció del documental que es passarà per TV3, RTVE i Euskal Telebista.

I en acabar l’estrena, petit col.loqui. Amb Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch i Josep Morell, codirector del documental. L’entrada és gratuïta.