Fins el 6 de març, obertes les inscripcions per a participar a “Música i Llibres”

Canvi de format per al cicle Musica i llibres que, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, busca promocionar els joves musics del nostre municipi. A partir de l’edició d’aquest any, la tercera, ja no serà un concurs sinó un aparador del talent musical de casa nostra. Actuacions en les quals els membres del grup hauran de recomanar una lectura. Les inscripcions es tancaran el proper 6 de març.

Una altra de les novetats per aquesta tercera edició és que la Biblioteca deixa de ser l’epicentre dels concerts. Així, s’omplirà de Musica i Llibres altres espais i equipaments municipals de Vilassar de Mar.

Per participar, un dels requisits és que la meitat dels integrants del grup tinguin menys de 30 anys i més de 16 anys i un d’ells, com a mínim, estigui empadronat a Vilassar de Mar o al Maresme. El grup haurà de realitzar un mínim d’un concert conjuntament amb un altre grup inscrit. Les actuacions seran enregistrades i es difondran pels canals de comunicació que utilitzi l’organització. Durant el concert, cada grup haurà de recomanar com a mínim un llibre.

A la primera edició, la del 2018, Lombao i Mitus van ser els grups guanyadors i a la segona, la del 2019, MIRS i Grup de Reforç.