Vilassar Comerç ja té a punt la campanya de Nadal: Ruta de pessebres, trenet, sortejos…

Vilassar Comerç ja ho té tot a punt per a la campanya de Nadal. Aquesta entitat del nostre municipi, que vetlla per la dinamització de les botigues del nostre municipi, ha dissenyat un munt d’actes entre els quals, i com ja és tradició, destaquen fires, sorteigs o el trenet de Nadal. Com a novetat, una ruta de pessebres i diorames.

Vilassar Comerç ha editat i repartit, entre els seus associats, 9.000 exemplars d’una revista, que es poden trobar en els comerços vinculats, en la qual s’hi pot trobar complida informació de les activitats nadalenques orquestrades des de l’entitat.

Ruta de pessebres i diorames

Així, i com a novetat per aquestes festes de Nadal, han dissenyat, amb l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar, una ruta de pessebres i diorames. Un total de 29 que es distribuiran entre els comerços associats que els lluiran als seus aparadors. Es podran segellar per complimentar la targeta que, un cop lliurada al Zamora nens, al Cotó Fluix o la Llibreria Index permetrà accedir a un sorteig de cinc sopars per a dues persones a la Parada, al Lisboa, al Terral, al Verdaguer o al bar restaurant La Xinesca.

Trenet de Nadal

Una altra de les activitats amb gran acceptació és el trenet de Nadal que, enguany, tindrà la parada al Veral de l’ocata. Des del 14 de desembre al 5 de gener farà les delícies dels més menuts. Com sempre, els tiquets, cortesia de Vilassar Comerç, es poden trobar als establiments associats. Els horaris de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20:00h.

Sorteig de Nadal

Un any més, se celebrarà el sorteig de Nadal. Vilassar Comerç regala mil euros, repartits en tres premis de 500, 300 i 200 euros en talonaris de xecs compra per gastar a les botigues del municipi.

Recollida de Joguines

També cal destacar que Vilassar Comerç col.labora amb la Creu Roja amb la campanya de recollida de joguines. S’establiran diferents punts a Vilassar de Mar per tal que tothom que ho vulgui pugui dipositar els regals que vulguin donar. Es recolliran fins el 31 de desembre i es demanen joguines noves que no siguin ni sexistes ni bèliques. A Vilassar de Mar les rebran 46 nens i nenes de 15 famílies repartits en lots de tres cadascun.

Fira de Nadal

Finalment, el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, Fira de Nadal a la plaça de l’Ajuntament i al carrer de Sant Pau amb la participació de botigues, artesans, animacions i música en viu per amenitzar les compres d’aquests dies.