L’alumnat de cinquè de Pimària del Pérez Sala prepara una recollida de sang per aquest dimarts a la tarda

Sigues especial, dóna sang! Aquest és l’eslògan que han dissenyat els nens i nenes de cinquè de primària de l’escola Pérez Sala per a la campanya de donació de sang que han organitzat per aquesta tarda. A l’escola degana de Vilassar de Mar, des de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, es recollirà sang. Nens i nenes han dissenyat la campanya i ens ho han vingut a explicar a Vilassar Ràdio.

La idea va sorgir arran de la visita que els va fer a les aules la Silvia Delgado, responsable de zona del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Els va explicar tot el que cal saber de la sang i es van engrescar en aquesta recollida solidària. I, a partir d’aquell moment, fil a l’agulla. Els nens i nenes de cinquè de Primària del Pérez Sala ho han preparat tot per aquesta tarda. Fins i tot, amb tota la il.lusió, han dissenyat un detallet per als donants.

La voluntat dels nens i nenes per aquest dimarts a la tarda és superar l llindar de les 40 donacions. De fet, una de les feines que han fet durant aquests dies és sortir al carrer per publicitar el projecte: repartint flyers a les botigues i explicar-ho als vilassarencs i vilassarenques que es trobaven. Així van poder trobar-se, per exemple, amb una persona que els va explicar l’important que és donar sang: a ell li va salvar la vida.

El professor Uri Sáenz, que els ha acompanyat als nostres micròfons, ha destacat la il.lusió dels nens i nenes que s’han engrescat. Seguirem pendents de la notícia i animem tothom a presentar-se, aquesta tarda, al Pérez Sala amb el DNI, passaport o carnet de conduir.