Vilassar Comerç estrena web

L’associació de comerciants de Vilassar de Mar, Vilassar Comerç, estrena el seu web www.vilassarcomerciants.cat, una iniciativa que aprofita les noves tecnologies per acostar el comerç local i les seves activitats als seus usuaris.

“La creació del web era un pas necessari per assolir la modernització en la promoció dels comerços i establiments associats dins d’un mitjà de comunicació massiu i versàtil com és internet”, expliquen des de Vilassar Comerç. Aquest objectiu, prioritari per a l’associació, s’ha aconseguit gràcies a l’esforç conjunt i la col•laboració del Departament de Comerç de la Generalitat i de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
Les protagonistes del web són les més de 140 botigues associades que ofereixen  informació acurada de cada comerç i establiment. El web s’actualitzarà de forma permanent i tant el públic en general com els mateixos comerços associats podran trobar les novetats sobre les campanyes i activitats que promou l’associació, amb la rapidesa i eficàcia que permet internet, així com deixar el seus comentaris i suggeriments.

Leave a Reply