Vilassar Comerç dóna la benvinguda al Nadal

Ja ha començat la campanya de Nadal de l’associació de comerciants de Vilassar de Mar, Vilassar Comerç, i enguany compta amb moltes novetats: un trenet de Nadal, un concurs d’aparadors, les targetes regal per si el client no sap quin obsequi adquirir i uns vinils per reconèixer les botigues que formen part de Vilassar Comerç.

La primera de les novetats  és el trenet de Nadal, que aquesta vegada funcionarà més dies. S’iniciarà el 19 de desembre fins el 24, del 28 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, un total de tretze dies en què el trenet es posarà en funcionament matí i tarda.  La dinamitzadora de Vilassar Comerç, Fina Ros, ha explicat a Vilassar Ràdio que el punt de sortida i d’arribada serà el carrer Picasso a tocar de la carretera de Cabrils. El recorregut durarà 45 minuts i no farà parades ja que es tracta d’un itinerari “turístic i comercial”. El trenet també participarà a la Cavalcada de Reis. Les invitacions per pujar-hi es poden aconseguir comprant a les botigues associades a Vilassar Comerç.

Una altra novetat és el concurs d’aparadors de Nadal entre els comerços associats que portarà per títol “Nadal tradicional”. Fina Ros creu que aquesta és una manera de “donar un incentiu als comerciants ja que és important que l’aparador sigui atractiu per incentivar a la gent”. De moment hi ha una trentena de botigues inscrites al concurs i el jurat expert decidirà els guanyadors el dia 20 de desembre. Els premis són un cap de setmana en un hotel de 5 estrelles de Barcelona.

Enguany Vilassar Comerç també ha optat per oferir la targeta regal per aquelles persones que no saben què regalar. Segons la presidenta de Vilassar Comerç, Pepi Bruguera, hi ha dues modalitats diferents d’aquirir aquesta targeta regal. La primera és que el client “ha d’anar directament a la botiga” interessada i allà li faran la targeta regal amb el nom del receptor i la quantitat per la qual es podrà adquirir el regal. En aquest cas, el receptor de la targeta haurà de canviar aquest val en una botiga determinada. L’altre opció és adquirir la targeta a la seu de Vilassar Comerç, amb la qual cosa l’interessat podrà canviar el val en qualsevol de les 140 botigues associades. La seu social està situada al c/Anselm Clavé, 5. Les targetes es poden emetre fins el 5 de gener i gastar fins el 16 de gener, amb l’època de rebaixes inclosa.

L’última novetat són uns vinils que té a l’aparador cada establiment que pertany a Vilassar Comerç. És una bola de Nadal de color vermell amb el logotip de l’entitat. 

A més, com cada any, ja es reparteixen les butlletes als clients de les botigues associades amb les quals es podrà participar en un sorteig de 30 premis de 200 euros en forma de xecs de compra als establiments de Vilassar Comerç. Les butlletes es podran dipositar a les urnes dels comerços associats fins el 24 de desembre, el sorteig es realitzarà el dia 29 i els premis s’entregaran el 30 de desembre. El xec s’haurà de gastar el dia 2 de gener.

Leave a Reply