Valoració positiva dels participants al projecte Horitzó

El projecte Horitzó ha tancat una nova edició amb una valoració positiva de tots els participants que han coincidit en agrair els aprenentatges rebuts al llarg del curs. En aquesta edició, la dissetena, han participat 10 alumnes de 4rt d’ESO dels dos instituts de Vilassar de Mar. El projecte Horitzó té com a objectiu prevenir l’absentisme escolar i l’abandonament prematur dels estudis; ajudar els alumnes a superar l’ensenyament obligatori; motivar-los a seguir estudiant i estimular els seus interessos professionals i laborals. El passat divendres  10 de juny es va fer l’acte de cloenda del curs amb el lliurament de diplomes a l’alumnat participant

L’alumnat ha fet pràctiques en tallers de diferents àrees i serveis municipals, així com en diversos comerços i entitats del poble que hi col·laboren, alhora que continuaven amb els seus estudis, que s’han adaptat a un programa especial.

Enguany, s’ha ofert la possibilitat de pràctiques al taller de serveis (brigada d’obres i serveis), jardineria (brigada de jardineria), educació infantil (Escola Bressol Municipal), atenció sociosanitària (Casal de Curació), floristeria (Blanc Estudi Floral), mecànica de bicicletes (Corriol), restauració (restaurant el Terral) i xarcuteria (Can Pocurull). Cada alumne ha fet tres d’aquests tallers que li han permès fer pràctiques i tenir una primera experiència amb el món laboral.