Una representació institucional, a la cerimònia d’entrega dels premis Shorty Awards

Una representació institucional de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, encapçalada pel regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, s’ha desplaçat a Nova York per assistir a la cerimònia d’entrega dels premis Shorty Awards, als millors Twitters, que tindrà lloc el proper 28 de març.El canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al Twitter (http://twitter.com/vilassardemar) ha quedat finalista a la tercera edició d’aquests premis, en la categoria de Govern. Els Shorty Awards reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a Twitter.

El canal municipal, gestionat des de la Regidoria de Comunicació i Noves tecnologies, és el primer canal europeu finalista i ha estat el tercer més votat pel públic d’entre un total de 354 candidatures, per davant d’altres tant destacades com la de la NASA o les dels senadors Gabrielle Giffords, Schwarzenegger o Sarah Palin.

Vilassar de Mar es disputa el premi amb el twitter de l’analista John Moore, el del president dels EUA, Barack Obama, el de l’alcalde de Newark, Cory Booker, el del congressista de Virgínia, Eric Cantor, i del britànic Lord Credo. El 28 de març es donarà a conèixer el guanyador en una cerimònia que tindrà lloc a Nova York.

*En el següent enllaç trobareu la informació amb els finalistes oficials dels premis en les diferents categories:
http://blog.shortyawards.com/post/3317356714/announcing-the-3rd-annual-shorty-awards-finalists

Leave a Reply