Una de les torretes de la campanya “No et facis viral” ha estat malmesa

Poques hores després d’haver-se instal·lat, a la plaça de l’Ajuntament, un dels plafons gegants de la campanya municipal “No et facis viral”, que promou el consistori per  fer una crida a la responsabilitat individual de la ciutadania en la lluita contra l’expansió de la pandèmia del coronavirus, ha estat malmès amb pintades i estrips en les quatre cares de la torreta. La campanya pretén conscienciar sobre l’ús de la mascareta o la responsabilitat en les reunions socials i la podem veure en diferents cartells en els principals carrers de la localitat.

El govern de Vilassar de Mar ha lamentat en un comunicat de premsa els fets  i ha afegit que accepta les crítiques que aquesta campanya pugui suscitar, però condemna que aquestes siguin manifestades a través d’actes d’incivisme o vandàlics. 

La campanya va ser engegada el passat 29 de març a través de banderoles penjades als carrers de Vilassar de Mar i complementada aquest passat dimecres amb la instal·lació de dues torretes mòbils (una a la plaça de l’Ajuntament i una altra a la cruïlla del carrer Montevideo amb Narcís Monturiol). La campanya convida a reflexionar sobre el que podem fer en el nostre comportament social per minimitzar els efectes de la pandèmia.

Els missatges estan centrats en quatre eixos principals (família, esport en grup, trobades socials i ús de la mascareta) i apel·len al seny de la ciutadania a l’hora de prendre decisions que poden tenir efectes sobre tota la comunitat.