Miguel María Borrell, carter a Vilassar de Mar, representarà a Correos al Internacional Post Corporation Driver’s Challenge

Miguel María Borrell, carter a Vilassar de Mar, ha guanyat la tercera edició de “Desafio Eco” que realitza Correos per seleccionar al conductor més eficient de la seva plantilla. En aquesta edició s’ha valorat especialment l’eficiència de la conducció, d’acord a les dades de consum de combustible i les distàncies que es recorren a diari. Borrell, representarà a Correos des del dilluns 16 al dimecres 18 de març a la sisena edició del IPC Driver’s Challenge, la competició internacional de conducció sostenible. Correos és l’operador espanyol de servei postal i paqueteria. Es tracta d’una empresa de capital cent per cent públic, de la qual és propietari l’Estat Espanyol i que funciona a través de la Societat Estatal de Participacions Industrials.

La competició IPC Driver’s Challenge es realitzarà a Zandvoort (Holanda), on s’haurà d’enfrontar a diverses proves tant teòriques com a pràctiques, relacionades amb diferents aspectes del lliurament postal, en les que s’avaluen els seus coneixements i habilitats en la conducció ecològica i es mesuren, entre d’altres indicadors, el consum de combustible, el temps total del recorregut, la destresa i agilitat en el lliurament d’enviaments i el correcte manteniment del vehicle.

Al 2012, Internacional Post Corporation (IPC), l’organització que aplega als principals operadors postals del món, va decidir llançar el IPC Driver’s Challengue, una competició de conducció eficient que s’emmarca dins del seu programa de sostenibilitat. El seu objectiu es donar visibilitat al compromís del sector postal internacional en la reducció d’emissions derivades del transport i la seva lluita contra el canvi climàtic, a més de ser un excel·lent instrument de conscienciació i implicació dels empleats postals que fan servir diàriament els vehicles per realitzar la seva activitat de repartiment.