Tractament fitosanitari de l’arbrat, la nit del 4 al 5 de juny

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, segueix realitzant el tractament fitosanitari de l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. La tercera actuació es durà a terme durant la nit i matinada del divendres 4 al dissabte 5 de juny, de les 23.00 a les 06.00 h, concretament contra el pugó en les 219 acàcies de Constantinoble (‘albízia julibrissin’) que hi ha al municipi.

El tractament es farà als següents indrets: av. Lluís Companys, Santa Eulàlia, Santa Eugènia, Ronda Vilassar, Eduard Ferrés i Mn. Pere Ribot.

Es farà servir sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament i tancar les finestres. 

L’empresa Espais Verd del Vallès col·locarà cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.