Tractament fitosanitari de l’arbrat, la nit d’aquest divendres a dissabte

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, segueix realitzant el tractament fitosanitari de l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. La segona actuació tindrà lloc la nit del divendres 28 al dissabte 29 de maig i s’aplicarà a les 226 xicrandes que hi ha a diferents places i carrers.

El tractament es farà als següents indrets: Mare Caterina Coromina, Santa Eulàlia, Mn. Joan Rebull, carrer de la Muralla, av. Lluís Companys, Escultor Monjo, Mont, Via Octaviana, Josep Tarradellas, Mn. Andreu Teixidó, pl. Joan Monjo, pl. del Barato, pl. Vicenç Casanovas, plaça de can Nyol, pl. Vicenç Martí, plaça dels Calafats i plaça de l’Ajuntament.

Es farà servir sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament i tancar les finestres. 

L’empresa Espais Verd del Vallès col·locarà cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.