Tomàs Misser, guanyador del Memorial Andreu Domènech i del Memorial Pere Soler

Aquest passat diumenge 6 de juny va tenir lloc Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech– Xallenge de veterans i Premi de Muntanya Memorial Pere Soler organitzada pel Club Ciclista Vilassar de Mar amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de la nostra localitat. El recorregut constava de 73 quilòmetres amb quatre ports de muntanya. La sortida es va efectuar des de l’Avinguda Eduard Ferrés, al davant de la piscina municipal, a les 10 del matí. La meta va ser en el mateix lloc, on es va fer l’entrega de trofeus, amb la presència i participació de l’alcalde Damià del Clot, del regidor d’esports Jordi Tapias, José Narváez, responsable de la secció Veterans de la Federació Catalana de Ciclisme, que també va participar a la cursa, i el net i besnet d’Andreu Domènech.


Els ciclistes van procedir de Vilassar de Mar, Olot, Banyoles, Cassà de la Selva, Palafrugell, Barcelona, Centelles, Sant Boi, entre altres municipis. De Vilassar de Mar va prendre part a la cursa Jaume Caro. En total, van participar 137 ciclistes. Una bona part pertanyien a 16 equips. La resta prenien part a la cursa a títol individual, sense pertànyer a cap equip.


El campió de la cursa va ser Tomas Misser (Club Ciclista El Corredor) , amb un temps d’1 hora, 51 minuts , 36 segons. Misser també va guanyar el Premi de Muntanya Pere Solé. Porta toda la vida a l’elit del ciclisme. Ha guanyat campionats del món de descens, i de mountainbike, i també campionats d’Espanya i d’Europa.

 


Per categories, els guanyadors són els següents: en Màster 60 José Nocete, (Club Ciclista Montornès), amb un temps de 01:54:08; en Màster 50, Eduard Vergés (RR Bikers Club), amb un temps de 01:51:36; en Màster 40, Tomàs Misser (Club Ciclista El Corredor) amb un temps de 01:51:36 i en Fèmines, la guanyadora va ser Elisabelt Escursell (Club Ciclista Meruelo, de Cantàbria), amb un temps de 02:03:18


En la classificació per equips, va quedar campió RR Bikers Club


També hi va participar a la cursa l’actual campió d’Europa de veterans 50 José Madrigal (Campió Europa Master 50, RCB Motor Begues) i el campió de Catalunya Eduard Vergés (RR Bikers Club), que es va proclamar la passada setmana a Palafrugell


En Fèmines, cal destacar que en segona posició va quedar Fiona Mangan, Irlanda , que forma part de l’equip Costa Brava-Mediterranean i en tercera posició, Ariadna Ciercoles, de l’equip GN6 TEAM.


Miquel Serra, president del Club Ciclista Vilassar de Mar, ha fet un balanç molt positiu de com ha anat la cursa, per l’alt nivell dels participants i el gran nombre de persones voluntàries i patrocinadors que han fet possible la cursa.

(Fotografies: Club Ciclista Vilassar de Mar)