Tercera Setmana de la Ciència a l’escola Pérez Sala

Parlem de la Setmana de la Ciència, que s’està celebrant a tot Catalunya. A Vilassar de Mar el Pérez Sala està duent a terme  la seva Tercera Setmana de la Cìencia des del dilluns 16  fins al divendres 27 de novembre, lligada al projecte experimental que està duent a terme l’escola.

Alexis Viñals, cap d’estudis  ha explicat que la temàtica escollida ha estat investigar sobre quina importància té l’aire en la propagació del virus del coronavirus, a través de realització d’activitats i experimentacions, entre les quals hi ha bombolles gegants . Hi participen els alumnes des de P3 fins a sisè, que hauran d’explicar al final de la setmana les seves conclusions.

Cal recordar que la  setmana del 9 de novembre la direcció del centre d’ensenyament es va reunir amb la direcció de la Fundació Recerca perquè els ajudessin a trobar recursos i activitats per als infants per poder celebrar la Setmana de la Ciència en el dificilíssim context en el que ens trobem a tot el país, marcat per les mesures de distància i altres restriccions per  frenar l’evolució de la covid-19