El Dia Internacional dels Drets dels Infants se celebra amb l’emissió d’un telenotícies fet per nens i nenes

Aquest any, i a causa de la situació sanitària actual, el Dia Universal dels Drets dels Infants se celebrarà, a Vilassar de Mar, amb una nova proposta: els nens i les nenes realitzaran un telenotícies.
La celebració tindrà lloc el  divendres 20 de novembre amb l’emissió de l’informatiu per Youtube.

El grup coordinador va proposar, en la darrera sessió telemàtica del Consell d’Infants, celebrada el passat 12 de novembre, que els nens i nenes es converteixin en autèntics periodistes. Ells i elles enregistraran un telenotícies, fet per ells mateixos, i poder celebrar així el seu dia. Els infants van decidir anomenar-lo “Tele Consell de Vilassar de Mar” i van definir entusiasmats les bases de l’informatiu.

Atenció perquè el “Tele Consell” s’emetrà en streaming per YouTube el dia 20 de novembre a dos quarts de set de la tarda, obert per a tots els públics. L’informatiu comptarà amb diverses seccions, entres les quals destaquen actualitat, cultura i última hora. A més, també inclourà un reportatge sobre com estan vivint els adolescents la pandèmia i faran, també, recomanacions sanitàries.


Els 17 participants de la sessió telemàtica van debatre, també, tant la funció que fa el propi Consell com la que desenvolupa el consell d’adolescents. La representant de Vilassar de Mar al Consell Nacional d’infants i Adolescents de Catalunya, la Blanca Arechaga, va afegir-se al debat.


Per últim, els infants van posar títol a l’exposició virtual que faran per recollir la tasca dels consells, amb el nom de “Els consells d’Infants i Adolescents des de l’inici fins avui“.