Tallers per crear propostes als Pressupostos Participatius

Els Pressupostos Participatius 2022-2023, que donen a la ciutadania la clau per decidir en què invertir 300.000 euros del pressupost municipal, es troben en la fase de presentació de propostes fins al 31 de març. Per fer-ho més fàcil, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’han organitzat tres tallers per ajudar, assessorar i donar suport a la ciutadania i entitats en l’elaboració de propostes.

Els tallers tenen l’objectiu de crear debat sobre la importància de la participació ciutadana en clau d’interès general per al municipi i ajudar a la ciutadania i a les entitats de Vilassar de Mar a presentar les seves propostes, a entendre que són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com ajustar-los a les propostes, i aclarir els dubtes que hi hagi a l’hora de fer el tràmit de presentació. Cal recordar que, enguany, les propostes que es presentin han d’estar vinculades a uns ODS concrets, els dels drets a les persones.

El primer taller, el 14 de febrer (de 18.30h a 20 h), s’adreça a la ciutadania en general; el segon, el dia 23 de febrer (de 19 a 20.30 h), a les entitats del municipi, i el tercer i últim, el 15 de març (de 20 a 21.30 h), està obert a tothom, amb especial atenció a les persones o entitats que han presentat propostes en convocatòries anteriors.

Els tallers es faran a l’Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2-6) i les inscripcions per assistir-hi es poden fer a través del següent enllaç o trucant al telèfon 937540332 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores).

Tota la informació sobre els Pressupostos Participatius en aquest enllaç