Inici de les obres de reforma del vestidor i de la tanca perimetral de la pista esportiva de Lluís Guardiola

S’inicien les obres de reforma integral del vestidor de la pista poliesportiva del carrer Lluís Guardiola, 32-56, a tocar de la carretera de Cabrils, i també de la seva tanca perimetral. L’objectiu de l’actuació és donar un millor servei als seus usuaris que disposaran d’un vestuari adequat a la normativa actual.

L’actuació inclou la reforma de tot el vestidor, que consta d’una superfície de 110 m2, renovant completament totes les instal·lacions de llum, aigua, calefacció, ventilació i sanejament i posant nou paviment, nous sanitaris, noves dutxes, noves portes i finestres a més de l’aïllament tèrmic de l’edifici. El vestidor comptarà amb una nova distribució interior, que permetrà comptar amb un lavabo adaptat, a més de dos vestidors, dos lavabos més, un despatx, un magatzem, un espai de neteja i un espai per a instal·lacions.

Pel que fa a la tanca perimetral, actualment malmesa, també es canviarà i es renovarà amb un nou sistema. L’obra, cofinançada amb la Diputació de Barcelona, amb un pressupost de 148.772,65€ (IVA inclòs), té un termini d’execució de 6 mesos