Sergi Lladó, guanyador local de la Burriac Atac

Als seus 19 anys, Sergi Lladó es va convertir, dissabte passat, en el primer vilassarenc en creuar la línia d’arribada de la mítica Burriac Atac, la prestigiosa cursa nocturna de muntanya que organitza el PIRI. Va aturar el crono amb un temps brutal, 1 h i 50 minuts, però Lladó confessa que s’esperava molt més. Problemes en l’alimentació durant la cursa, explica, li van impedir fer podi.

A punt de començar, a Girona, els seus estudis universitaris de Ciències de l’Activitat Física, Sergi Lladó fa balanç de la seva participació en la Burriac Atac. Segon cop que la corria i alegria, això sí, continguda quan va saber que era el primer vilassarenc en creuar la meta. En Sergi Lladó volia podi. Exigent amb ell mateix, confessa que sabia que poder havia donat més.

I és que s’ha passat tot l’estiu entrenant. Un cop acaba la temporada d’atletisme, Sergi Lladó practica els 800 i els 1.500 m al Laietània de Mataró, va fer preparació de muntanya. Dissabte passat, ‘però, no es va trobar còmode. Problemes amb els gels. Amb la alimentació

I és que, segurament, la Burriac Atac es corre amb el cap i no amb les cames. Després del seu meritori lloc, el diumenge, l’endemà de la cursa, en Sergi Lladó tampoc va poder descansar. Li va tocar treballar, ja que és àrbitre de futbol. Sort que, com a mínim, la feina la tenia a prop de casa.